Izjava o varstvu osebnih podatkov

Župnija Koprivnik v Bohinju zbira osebne podatke svojih uporabnikov za namene informiranja o svoji dejavnosti, obveščanja udeležencev posameznih programov ter pošiljanja gradiv, vezanih na posamezne programe. Upravljalec podatkov je Župnija Koprivnik v Bohinju, Koprivnik 64, 4264 Bohinjska Bistrica. Za zgoraj opisane namene zbiramo naslednje podatke:

  • ime in priimek,
  • elektronski naslov

Svoje podatke nam zaupate prostovoljno:

  • ustno, prek spletnega obrazca ali po elektronski pošti ob prijavi na določen program.

Osebne podatke, vezane na informiranje o izvedbi določenega programa, hranimo do konca izvedbe posameznega programa. Druge podatke, ki so vezani na prejemanje obvestil in drugih gradiv pa do preklica oz. do takrat, dokler se izvaja dejavnost, za namen katere so bili podatki pridobljeni.

Osebnih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam in jih ne bomo javno razkrili. Osebnih podatkov ne bomo posredovali v tretjo državo ali organizacijo.

Soglasje za obdelavo osebnih podatkov lahko kadarkoli prekličete. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave podatkov pred preklicem.

V skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov imate pravico do dostopa do podatkov, ki se nanašajo na vas, pravico do popravka podatkov, pravico do omejitve obdelave, pravico do izbrisa podatkov ter pravico do prenosljivosti podatkov.

Katerokoli pravico po Splošni uredbi o varstvu osebnih podatkov lahko kadarkoli uveljavljate:

  • svojo zahtevo po uveljavljanju katere koli pravice nam lahko pošljete po e-pošti na naslov koprivnik@sdb.si, ali nam pišete na naslov: Župnija Koprivnik v Bohinju, Koprivnik 64, 4264 Bohinjska Bistrica.

 

na Koprivniku, 22. maja 2018